Andra dagen efter op

Hej på er!

Denna dag har spenderats helt i sängen. Har ont utanpå halsen och såret stramar. Och så fort jag reser mig upp känner jag ett tryck på halsen (det är antagligen blodansamlingen som trycker mot såret), så det känns bäst att ligga ned, men med något höjd huvudända. Jag är ju ändå nyopererad. Väntar på att min underbara sambo och fästman ska komma hem. Han skulle köpa med sig mat hem ”mycket vitlök i”  var min enda önskan.

Åh jag känner att jag har så mycket lust till att göra en massa saker här hemma, men så lite ork. Fast mest av allt just nu vill jag bara att såret ska läka bra.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>